Зошто да купувате кај нас

На пазарот сме веќе 13 години! Ние сме специјалисти за подароци и гаџети ширум светот!

Ние ги нудиме овие дополнителни услуги

  • Бесплатна замена на производите во рок од 30 дена
  • Гаранција на производите 24 месеци 
  • Гаранција за враќање на парите во рок од 14 дена
  • Располагаме со ISO 9001

Ние сме подготвени да ви помогнеме

Професионално обучен тим е подготвен да ги реши вашите индивидуални барања, да ве советува за најсоодветен производ. Ние пристапуваме поединечно до секое барање. Прашајте за кој било производ и неговите спецификации - ние сме тука за вас.

First Class Mail

Меѓународна пошта во рок од 3-5 дена по испраќањето.

Worldwide delivery

Достава низ целиот свет директно до вашата домашна адреса.Гледајте видео рецензии и претплатете се на нашиот канал на YouTube

YouTube