Е-продавница на 2011 година

Веќе долго време нашите клиенти имаат можност да ја оценат нашата онлајн е-продавница Cool-mania.com на веб-страницата за споредување цени на најголемиот консултант за купување во Словачка Heureka.sk, кој ги советува луѓето за избор на производи, споредба на цени и сертифицираните продавници од сите трговски полиња .

Целта на натпреварот Продавница на годината е да се прогласат најпопуларните е-продавници меѓу јавноста и особено да се најдат добри е-продавници, да се запознае важноста на квалитетот на дадените услуги и задоволството на клиентите.

Задоволниот клиент мора да биде основен принцип на купувањето на интернет и само со задоволни клиенти може да се развие интернет купувањето . Одлуката за добитникот на наградата за квалитет е донесена само врз основа на рејтингот на вистинските клиенти на вклучените интернет продавници.

Cool-mania.com го пласираше 2. место на натпреварот Продавница на годината 2011 во категоријата „Подароци и гаџети“

е-продавница на годината
 
Задоволството на нашите клиенти е најважно за нас! Ви благодариме за вашето покровителство