Вие навистина правите безбедно купување со нас!

Вие навистина правите безбедно купување со нас!

Онлајн е-продавницата COOL-MANIA.com го доби сертификатот за ознака за квалитет - SAEC Certificate - Safe shopping (од 18. 01. 2011 година) како гаранција за доверливост и безбедност за сите свои клиенти и посетители. Оваа е-продавница придонесува за зголемување на кредибилитетот на начинот на продажба на производите преку е-продавницата во очите на јавноста.

Cool-mania.com стана член на елитната група онлајн продавници не само во Централна Европа.

Процесот на сертификација ги потврди наведените барања за негово добивање, од кои избираме:

  • содржината на Општите деловни услови
  • приватноста на личните податоци
  • потребни информации за стоката, производите, цена, оператор, опции за контакт
  • комплетноста и точноста на дадените информации
  • процесот на нарачки, брзината и начинот на ракување со нарачките
  • условите за побарување и испорака
  • и други...


Списокот на сертифицирани онлајн е-продавници можете да го видите овде соодветно на почетната страница на СЛОВАЧКАТА АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОДАВНИЦА како највисок национален орган во областа на електронската трговија.


SAEC СЕРТИФИКАТ Безбедно купување:

сертификат за безбедно купување