Блог

Идеи за божиќни подароци - Најдобри новогодишни подароци: ТОП #20 совети

27. 10. 2023

Идеи за божиќни подароци - Најдобри новогодишни подароци: ТОП #20 совети за секого. Ќе ве советуваме за новогодишни подароци за жени, мажи, мама, тато, семејство или деца.

Подароци за мажи - идеи за подароци (совети) за него: ТОП #20 совети

27. 10. 2023

Подароци за мажи - идеи за подароци (совети) за него: ТОП #20 совети. Немате идеи за роденден, Божиќ?? Најдобри подароци за вашиот татко, дечко, пријател, сопруг.

Подароци за жени - идеи за подароци (совети) за неа: ТОП #20 совети

13. 8. 2023

Подароци за жени - идеи за подароци (совети) за неа: ТОП #20 совети​. Немате идеи за роденден, Божиќ?? Најдобри подароци за вашата мајка, девојка, пријателка, сопруга.

Подароци за деца - идеи за подароци за момчиња и девојчиња: ТОП #20 совети

12. 6. 2023

Подароци за деца - идеи за подароци за момчиња и девојчиња: ТОП #20 совети. Немате идеи?? Ќе ве советуваме каков подарок за дете за роденден, Божиќ.

Најдобри маски и костими за Ноќта на вештерките за карневалот: ТОП #13 совети

13. 5. 2023

Најдобри маски и костими за Ноќта на вештерките за карневалот: ТОП #13 совети (идеи) не само за деца (дете), туку особено за возрасни. Застрашувачки костими на духови, чудовишта, херои  и слично..

Најдобрите GPS локатори - тракер за автомобил во светот: ТОП #10 совети

18. 8. 2022

Најдобрите GPS локатори (следење или уред за следење) за автомобил во светот: ТОП #10 совети за вас. Системи за следење на флота за онлајн следење (мониторинг) на автомобили или други возила.

Најдобрите шпионски скриени камери во светот: ТОП #15 совети

3. 2. 2022

Најдобрите шпионски скриени камери за тајно снимање во светот: ТОП #15 совети за вас. Ви носиме преглед - најкорисната тајна шпионска камера.

Добивме: Сертификат за квалитет EN ISO 9001:2008

10. 9. 2018

Media Leaders Ltd. се здоби со меѓународно признат сертификат за систем за управување со квалитет CMS EN ISO 9001:2008

Не купувајте евтини лед маици

26. 3. 2018

Не купувајте евтини LED маици. Повеќето кошули за еквилајзер купени во странство не само што се направени поинаку, тие често се НЕГИШНИ.

Вие навистина правите безбедно купување со нас!

14. 1. 2018

Онлајн е-продавницата COOL-MANIA.com го доби сертификатот за ознака за квалитет - SAEC сертификат - Безбедно купување. Стануваме член на елитна група онлајн продавници.