Поперс BRUTUS Xtra силна 24мл

Код: 05-069
2 232 ден Цена без ДДВ: 1 860 ден
продадено Извинете, но овој производ е распродаден. Овој производ повеќе не е достапен.
Да! Испраќаме до US
Cards
Bank
Crypto

Poppers - BRUTUS Xtra strong - 24ml (чистач за нитрити - изопропил нитрит) е формула на ефективни попери за продажба која можете да ја купите онлајн.

Заштита на купувачот

  • Бесплатна замена на производи во рок од 30 дена
  • Гаранција за производите - 24 месеци
  • Гаранција за враќање на парите во рок од 14 дена

Опис на производот

Poppers - BRUTUS Xtra strong - 24ml (чистач на нитрити - изопропил нитрит) е формула на ефективни попери за продажба кои можете да ги купите онлајн - цената има адекватен ефект.

Користете само во согласност со приложеното упатство !!!

  • Користете само во согласност со приложеното упатство !!!
  • 24 ml од производот содржи: изопропил нитрит, EC 208-779-0
  • Да се чува на ладно и проветрено место.
  • Производот е многу запалив, не користете го блиску до отворен пламен!
  • Многу токсичен ако се проголта и токсичен со вдишување.
  • Да се чува подалеку од дофат на деца!

Дискусија за производот (0)

Дали имате прашања за производот?
Прашајте во дискусија

Сè уште нема прашања
Одговорот за вашето прашање ќе го испратиме на оваа е-пошта.

Оценка на производот (0)

Сè уште нема оцена