Лиценца за онлајн следење Tracksolid - 1 година

Код: 09-078
620 ден Цена без ДДВ: 516 ден
на залиха Производите се на залиха, спремни за испраќање.
Да! Испраќаме до US
Cards
+

Лиценца за следење на локацијата на GPS локаторот со помош на апликацијата или онлајн платформата Tracksolid за период од 1 година.

Заштита на купувачот

  • Бесплатна замена на производи во рок од 30 дена
  • Гаранција за производите - 24 месеци
  • Гаранција за враќање на парите во рок од 14 дена

Опис на производот

Лиценца за следење на локацијата на GPS локаторот со помош на апликацијата или онлајн платформата Tracksolid за период од 1 година. Благодарение на системот Tracksolid, никогаш нема да го пропуштите движењето на набљудуваниот локатор. На пример, онлајн платформата или апликацијата може да го следи движењето, да поставува виртуелни граници или да ја прегледува историјата на движење на локаторот . Веб интерфејсот www.tracksolid.com

!!! Лиценцата важи само за GPS локатори купени директно преку нашата е-продавница !!!
Ако сте нарачале GPS локатор од друг продавач, ве молиме контактирајте го.
Во спротивно вашата нарачка ќе биде откажана.

Со купување на лиценца, ги добивате сите овие карактеристики:

Онлајн следење на движењето на локаторот

Благодарение на онлајн платформата, како и на онлајн апликацијата Tracksolid (достапна за Android и iOS), можете да следите еден или повеќе локатори на мапата во секое време. И така, секогаш ќе знаете каде се наоѓа набљудуваниот локатор.

tracksolid онлајн следење GPS

Сите локатори под една сметка

Ако имате повеќе од еден локатор, не мора да креирате посебна сметка за секоја сметка, туку потребен ви е само еден пристап преку кој можете да следите кој било број ваши локатори.

GPS следење

Виртуелни граници и заштита на маршрутата

Користејќи ја апликацијата или веб-интерфејсот Tracksolid, можете да ја опишете маршрутата по која треба да се движи уредот или да го дефинирате просторот во кој може да се движи. Доколку дојде до нарушување, на пр. автомобилот ќе ја напушти однапред одредената рута, ќе добиете известување во апликацијата.

означување на трасата на геооградата

Репродукција

Tracksolid може да ја складира историјата на записите од локаторот до 7 дена . Записите се чуваат на серверот Cloud.

онлајн следење tracksolid

Кога нарачувате, ве молиме напишете го IMEI бројот на вашиот локатор во белешката за нарачка !!!

Ако се нарача нов GPS локатор - не е потребно да го внесете бројот IMEI

Дискусија за производот (0)

Дали имате прашања за производот?
Прашајте во дискусија

Сè уште нема прашања
Одговорот за вашето прашање ќе го испратиме на оваа е-пошта.

Оценка на производот (0)

Сè уште нема оцена